“Autosjedalica je premašila sva naša očekivanja”

Objavili smo već 5 recenzija, a stigla nam  je i nova 6. recenzija iZi Flex Fix i-Size autosjedalice

Još jedna #besafeobitelj isprobala je BeSafe novu iZi Flex Fix i-Size autosjedalicu

O obitelji Kojundžić

Naša obitelj ima četiri člana, a uskoro nam stiže i peti član.  Luka ima  četiri godine, visine je 105 cm, a težine je 17 kg. Ivan ima šest godina, visok je 122 cm i ima 21 kg.

Vozimo automobil BMW X1, a hobiji su nam izleti, putovanja i razne sportske aktivnosti.

O BeSafe iZi Flex Fix i-Size autosjedalici

Vjerni smo korisnici BeSafe iZi Up X3 Fix autosjedalice koju smo kupili za starijeg sina Ivana prije par godina i bili smo veoma zadovoljni sa sigurnošću kao i samim postavljanjem autosjedalice u auto.

Ali iZi Flex FIX i-Size autosjedalica je premašila sva naša očekivanja. iZi Flex FIX i-Size autosjedalica nije masivna, te ne zauzima puno prostora ( za razliku od iZi Up X3 Fix autosjedalice).

S lakoćom se postavlja, zahvaljujući isofix ručicama. Veoma je lagana i jednostavna ukoliko je trebate prebacivati iz auta u auto. Naslon za glavu se može namjestiti sa lakoćom ovisno koje se dijete vozi u autosjedalici. Zahvaljujući mogućnosti nagiba tijekom dužih vožnji, dijete se može odmoriti u vožnji u najudobnijem položaju za spavanje.

Dobro poznato je svima da Spiderman voli sigurnost prije svega, tako je i Spiderman Luka prezadovoljan svojom novom autosjedalicom, njezinom sigurnošću, ali i udobnošću. Pitanje je dana, kada će moći sam zakopčati pojas kao njegov stariji brat Ivan koji je jedva čekao isprobati novu iZi Flex FIX i-Size autosjedalicu.

Ivan je oduševljen udobnošću kao i jastučićem “Pad +” kojeg nema njegova autosjedalica. Za početak, Ivan je odlučio dati prednost bratu da sjedi u novoj autosjedalici te se nada da ce brzo dobiti priliku se zamjeniti.

Definitivno preporučamo iZi Flex FIX i-Size autosjedalicu drugim roditeljima i sigurno neće požaliti ni trenutka. Mi razmišljamo o kupnji dodatne iZi Flex FIX i-Size autosjedalice koja će nam ionako uskoro trebati jer dolazi nam novi član – seka. Sa troje djece trebat će nam sigurnost ali i više mjesta za postavljanje 3 autosjedalice u auto. A odlično rješenje je iZi Flex FIX i-Size autosjedalica uz početno jaje za novorođenče.

iZi Flex FIX i-Size autosjedalica je lagana za postavljanje zahvaljujući isofix ručicama i dizajnu. Gornja ručka na autosjedalici uvelike olakšava prebacivanje iz auta u auto. Osim što je praktična za postavljanje u auto, brzo se može prilagoditit starijem i mlađem djetetu ovisno o njihovoj visini, zahvaljujući lako podesivom naslonu za glavu

Veselimo se dugim vožnjama i novim putovanjima uz sigurnost i udobnost iZi Flex FIX i-Size autosjedalice.