Dostava u vrijeme COVID-19

Dragi naši kupci,

Trudimo se da svaki naš proizvod i dalje bude dostupan svima Vama koji želite svoje povjerenje pokloniti upravo BeSafe brandu.

Uslijed specifičnih okolnosti vezanih za COVID-19, predlažemo da pročitate nekoliko informacija u vezi načina dostave naših proizvoda,

1. korak – Plaćanje karticom

U našem web shopu moguće je plaćati isključivo putem kartica: Visa, Mastercard, Maestro i Amex. Plaćanje pouzećem nije moguće.
Sigurnosna provjera Vaše narudžbe ovisi o banci koja Vam pruža usluge.
Web shop se koristi myPOS Checkout sustavom naplaćivanja.

2. korak – Vrijeme dostave

Iako se trudimo da dostava na Vaš kućni prag bude što brža, molimo za razumijevanje ako u slučaju dostave dođe do nepredviđenih odgoda uzrokovanih virusom COVID-19. Svakako Vas molimo da se informirate o tome je li Vaše mjesto stanovanja pod politikom normalne dostave ili suprotno ako je u karanteni (npr. otok Murter) kako postupati.

3. korak – Način dostave

Način dostave ovisi o kurirskoj službi. Prilikom ispunjavanja podataka za dostavu od Vas tražimo i telefonski broj kako bismo Vam u suradnji sa službama omogućili što lakšu i što sigurniju isporuku robe. Predlažemo da više informacija potražite na njihovim web stranicama čije linkove možete pronaći uz naziv, a koje se redovno ažuriraju.

Overseas: https://www.overseas.hr/

Kupcima savjetuju da ostave broj telefona primatelja kako bi se kuriri dogovorili za način isporuke. Nastoje sve pošiljke isporučiti na vrijeme, ali ističu da je moguće i produljenje rokova. Dostava na otok Murter trenutno nije moguća.

Obzirom na situaciju, podaci se ažuriraju pa Vas molimo da ako imate upit kontaktirate nas putem maila info@besafe.hr ili direktno kurirskoj službi Overseas.