VOKSI®

Istražite Voksi asortiman!

Voksi® avantura započela je prije više od 30 godina, kada je razvijena prva vreća za kolica. Od tada, ovaj obiteljski, norveški brand kontinuirano razvija i lansira nove proizvode s naglaskom na visoku kvalitetu, funkcionalnost i pažljivo odabrane materijale.

Upoznajte Voksi

 Koristeći prirodne materijale kao osnovu, uključujući stalan razvoj Voksi proizvoda i portfelja, uz stalno traženje novih tehnologija i novih materijala, Voksi trenutno može ponuditi opsežnu kolekciju.  Prirodni materijali i dalje su u središtu izvorne zbirke Voksi; vuna, paperje, perje i pamuk. Sve je to kombinirano kako bi osiguralo najbolje za vaše dijete. Dizajn je važan dio Voksi svemira; proizvodi su osmišljeni tako da budu praktični i jednostavni za uporabu, s odličnim izgledom.

Dizajn i praktičnost

Klasična kolekcija Voksi podržana je razigranim portfeljem Design by Voksi, koji uključuje nekoliko uzbudljivih stilova, dok su Voksi Ida Ising proizvodi elegantni i otmjeni. Voksi je ponosan na mnoga elegantna, praktična i promišljena rješenja i pojedinosti koje nude Voksi proizvodi, razvijeni tijekom desetljeća iskustva. Voksi® je dio tvrtke HTS Hans Torgersen og sønn AS, koja je poznata po brandovima kao što su Besafe dječje autosjedalice, Etto kacige, Packline krovne kutije i Hamax sjedalice i prikolice za bicikle, kacige i sanjke.

Pronađite ovaj vodič kod proizvoda i saznajte za koju zimu je proizvod idealan!