BeSafe Stretch najsigurnija je autosjedalica na jesenskom ADAC testu 2022. s ukupnom ocjenom 2.9!

BeSafe Stretch posebno se istaknuo u kategoriji “sigurnost” s izvrsnom ocjenom 1,2 (”Vrlo dobro”)! Time Stretch postaje najsigurnija autosjedalica za djecu do 7 godina i najsigurnija autosjedalica koja se postavlja automobilskim pojasom na ADAC/Stiftung Warentest ikada!

Time je BeSafe Stretch pokazao izvrsne rezultate u nekoliko testova, nedugo nakon predstavljanja u svibnju 2022. Sjedalica je već pobjednik testiranja u Norveškoj i Švedskoj od strane “best-i-test.nu”. Također je prošla švedski Plus Test, najstroži test sudara na svijetu.

Nadilazi rezultate testova

Sretni smo što BeSafe Stretch pokazuje tako dobre rezultate u ovom testu, no njegova sigurnost nadilazi laboratorijske testove. Primjerice, nesreće se događaju pri različitim brzinama, često imaju više točaka sudara i događaju se pod vrlo različitim kutovima. Autosjedalice u smjeru suprotnom od smjera vožnje , kao što je BeSafe Stretch, u stvarnom životu štite vaše dijete čak i više od onoga što vidite u rezultatima testiranja.

Pročitajte o prednostima autosjedalica okrenutih u suprotnom smjeru u stvarnom životu ovdje.

Različita mišljenja o ocjeni rukovanja; ističemo razliku između testa i stvarnog života

Žao nam je što je Stiftung Warentest/ADAC negativno ocijenio rukovanje BeSafe Stretchom, što je dovelo do dodatnog pada ukupnog rezultata. Budući da autosjedalice koje se postavljaju pojasom automobila i sidrenim trakama na ovom testu uvijek postižu nižu ocjenu, ovakav rezultat bio je očekivan

Ipak, ovo je subjektivna ocjena nekoliko testera. Povratne informacije koje smo primili od tržišta i mnogih roditelja govore kako je BeSafe Stretch u praksi vrlo jednostavan za postavljanje i da se postavlja lakše od ostalih autosjedalica koje se montiraju automobilskim pojasom.

Kada je skandinavska organizacija “best-i-test” ocjenjivala postavljanje BeSafe Stretcha, došli su do zaključka: “Jednostavno nije moguće nešto propustiti u bilo kojem važnom koraku”.

Ipak, kako bismo dodatno pomogli roditeljima s postavljanjem, uveli smo novi digitalni korisnički priručnik za BeSafe Stretch, kojem se lako može pristupiti putem QR koda koji je trajno pričvršćen na sjedalicu. Ovaj vodič vam omogućuje da videozapis s uputama pogledate u bilo kojem trenutku, pristupite korisničkom priručniku ili pronađete kontakt za korisničku podršku ako i dalje imate pitanja.

Više o ADAC/Stiftung Warentestu pročitajte ovdje.

Zbog čega je BeSafe Stretch omiljen među roditeljima

Suprotno od smjera vožnje uvijek i zauvijek!

S nenadmašnim prostorom za noge do 26 cm i bez opasnosti od prerastanja maksimalne težine od 36 kg, ova će autosjedalica omogućiti vožnju u suprotnom smjeru do čak 7. godine. Prikladna je za uzrast od 6 mjeseci (61 cm) do 7 godina (125 cm).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maksimalna sigurnost

BeSafe Stretch ima novi i inovativni exo okvir, konstrukcija se povezuje s pojasevima automobila i podom kako bi podnijela sile u slučaju frontalnog sudara. Kruta školjka sjedala prenosi energiju na exo okvir, držeći dijete u stabilnom položaju u slučaju sudara. Omogućuje djeci da dulji period putuju 5 puta sigurnije.

Fleksibilna i jednostavna montaža

Autosjedalica se postavlja pomoću automobilskog pojasa što omogućava ugradnju u bilo koji automobil i na bilo koje sjedalo, pružajući vam maksimalnu fleksibilnost. Zahvaljujući izvlačnim sidrenim trakama i mehanizmu za jednostavno zaključavanje i zatezanje montaža je intuitivna i čvrsta. Time je Stretch jedna od najlakših autosjedalica za postavljanje na tržištu.

Individualizirana udobnost

S 5 položaja nagiba, naslonom za glavu podesivim u 10 koraka i puno prostora za noge koje rastu, ova sjedalica pruža iznimnu udobnost. Magnetic belt assistants™ olakšavaju stavljanje i vađenje djeteta iz autosjedalice. Pomoću Two-Fit cushions™ autosjedalica se prilagođava visini djeteta i tako uistinu raste s njim.

Autosjedalica koje brine za budućnost

Upotrebom dugotrajnih materijala i lakom izmjenom dijelova, BeSafe je produžio vijek trajanja autosjedalice do otprilike 15 godina. Autosjedalica koja brine za vaše dijete sada, ali i za njegovu budućnost.

Pročitajte više o BeSafe Stretch autosjedalici ovdje.

 

Odgovori