Očekivala sam još jednu autosjedalicu, a dobila sam puno više!

Saznajte što #besafeobitelj Milek misli o novoj iZi Flex Fix i-Size autosjedalici!

O obitelji Milek

Mi smo Mileki – mala i glasna familija koja voli puuuno putovati i istraživati. Bez obzira o kojoj kilometraži se radi, sigurnost i udobnost naše djece na prvom su mjestu. Glasniji i razigraniji dio ekipe čine dvojac – Ivor, 8 godina i Adrian uskoro 4 godine.

O BeSafe iZi Flex Fix i-Size autosjedalici

Do sada nismo koristili BeSafe već smo uvijek bili u potrazi za nekim jednostavnim i funkcionalnim sjedalicama, onima koje si naši dečki neće u vožnji skidati. Do sada smo koristili Cybex, Peg Perego, Chicco i niti jedna nije bila sretno rješenje. Uvijek su tražili neki način da se oslobode pojasa u vožnji što je nama predstavljalo pravi sigurnosni horor.

Kilama i centimetrima zaslužili smo nove sjedalice, ali nismo bili sigurni koji brand odabrati. Jednako sam očekivala i od ove sjedalice kao i od svih dosadašnjih brandova koje smo koristili. Ali iZi Flex FIX i-Size autosjedalica je premašila sva naša očekivanja.

Autosjedalice nisu masivne i ne zauzimaju puno prostora, lako se postavljaju i jednostavne su kada ih prebacujemo iz auta u auto (iz Suzuki Vitare u Chevrolet Cruz).

Naslon za glavu se može namjestiti sa lakoćom, a zahvaljujući mogućnosti nagiba tijekom dužih vožnji, naši se razigrani klinci često u vožnji i odmore u najudobnijem položaju za spavanje.

Pogledajte galeriju fotografija obitelji Milek!