Tijekom trudnoće svaka odluka koju buduća majka donese za sebe, donese i za svoju bebu.  BeSafe pojas za trudnice štiti vašu bebu, a također povećava i udobnost trudnice prilikom vožnji automobilom.

Kada se tijekom putovanja vežete pojasom automobila, također možete zaštititi i svoju bebu na način da osigurate da je pojas postavljen ispod trudničkog trbuha.

BeSafe pojas Pregnant iZi FIX dizajniran je da vam pomogne da zadržite pojas automobila u pravilnom položaju i na taj način spriječite ozljede vaše bebe u slučaju prometne nesreće ili čak i pri naglom kočenju.

Trudnica može neometano putovati automobilom

Osim povećane sigurnosti, BeSafe pojas trudnicama pruža i veliku razinu udobnosti jer drži  pojas vozila u udobnom položaju tako da neće biti potrebe za neprestanim guranjem prema dolje tijekom vožnje automobilom. Također, povećava se udobnost na način da se smanjuje neugodan pritisak na trbuh i mjehur tijekom putovanja.

Na sljedećem linku možete vidjeti kako BeSafe pojas funkcionira u praksi: https://www.youtube.com/watch?v=14fgPjdr17I

BeSafe pojas za trudnice – kako funkcionira?

U slučaju sudara, odrasla osoba biva odbačena naprijed snagom od čak 3 do 5 tona. U isto vrijeme, beba je smještena u prednjem dijelu trbuhašto znači da je tijekom sudara izložena ekstremnom opterećenju.

Tijekom snažnog kočenja ili sudara, sile koje djeluju na trudnički trbuh i bebu postaju toliko jake da postoji opasnost od ozljede djeteta ako pojas automobila nije pravilno postavljen. BeSafe pojas za trudnice postavlja pojas automobila preko bedrenih kostiju – kosti su najjači dijelovi našeg tijela – i dalje od trudničkog trbuha. Tako se sile odvode od bebe i pojas automobila može funkcionirati kako je i dizajniran.

Za više informacije posjetite https://www.besafe.hr/proizvod/pojas-za-trudnice/ i pročitajte kako na što bolji način zaštititi vaše dijete.

Odgovori