Uskoro dolazi vrijeme da i kći prijeđe u drugu autosjedalicu, i već znamo koja će to biti!

Još jedna #besafeobitelj isprobala je BeSafe novu iZi Flex Fix i-Size autosjedalicu 

O obitelji Miler

Mi smo Mileri. Naša mala obitelj sastoji se od četiri člana: sedmogodišnjeg Erika Larsa, petogodišnje Meri i pridruženog člana – mačka Cunija.

Ono što sa sigurnošću možemo tvrditi jest da nam dosadno nikad nije, a kako bi i bilo kad su klinci naša sreća najveća ( i najglasnija 🙂 )

Nikada do sad nismo imali autosjedalicu BeSafe, ali smo sami brend povezivali s pozitivnim stvarima. Kad smo čuli za #besafeobitelj, odlučili smo se prijaviti jer je ionako bilo vrijeme da Erik, polaskom u prvi razred, prijeđe i u veću autosjedalicu.

 

O BeSafe iZi Flex Fix i-Size autosjedalici

 

Prvo smo primijetili da je iZi Flex FIX prva autosjedalica za veću djecu sukladna s novim standardima sigurnosti, pa nećkanja s naše strane nije bilo. Iako je već veeeliki dječak, mišljenja smo da za sigurnost u prometu nikad nismo ‘preveliki’.

 

Kad je autosjedalica stigla, prvo je oduševila nas roditelje, a zatim i Erika. Postavljanje je vrlo jednostavno, kao i prebacivanje u drugi automobil. Kad je Erik sjeo, kao da se savršeno stopio s njom i jedno novo poglavlje je počelo. 

 

Na kratkim relacijama pruža mu omiljeno mjesto za čitanje stripova, a na dužim savršenu udobnost.

 

U prijašnjim sjedalicama znao se žaliti da mu je neudobno, da mu remen smeta, da mu je preuska, da nema mjesta…S BeSafom to nijednom nismo čuli – a vjerujemo da niti nećemo.

 

Uskoro dolazi vrijeme da i Meri prijeđe u novu autosjedalicu, a već znamo koja će to biti. Samo vjerojatno u drugoj boji .

 

Pogledajte kako Erik uživa u svojoj iZi Flex Fix autosjedalici!