BeSafe iZi Go Modular X2 + ISOfix baza dijele 1. mjesto za autosjedalice za novorođenče na jesenskom ADAC testu 2023.

Apsolutno smo oduševljeni što možemo podijeliti uzbudljivu vijest da su naše BeSafe iZi Go Modular X2 i-Size autosjedalica + BeSafe iZi Modular ISOfix baza osvojile prestižnu titulu ‘Test Winner’ u kategoriji sjedalica za novorođenče u jesenskom izdanju ADAC testa 2023.

S impresivnom ukupnom ocjenom od 1,7 jasno je da se BeSafe iZi Go Modular X2 + baza ističe kao jedan od najsigurnijih i najpouzdanijih izbora među svim autosjedalicama za novorođenčad trenutno dostupnima na tržištu.

Detaljan rezultat testa

Sigurnost je naš glavni i najbitniji prioritet. Nevjerojatno smo ponosni što vidimo da naša sjedalica postiže najvišu moguću ocjenu sigurnosti – “vrlo dobro”. Također se dobro pokazala u preostalim kategorijama (upravljanje i ergonomija), zaradivši ocjenu “dobar”.

Uz BeSafe iZi Go Modular X2 + bazu, možete biti sigurni da svojim najmilijima pružate najvišu razinu sigurnosti i zaštite tijekom svih putovanja.

Njemačka automobilska udruga ADAC u svom sažetku navodi da je BeSafe iZi Go Modular X2: “Vrlo sigurna autosjedalica za novorođenče s ISOfix bazom koja omogućuje jednostavno i stabilno postavljanje sjedalice. ”

*Cijeli tekst možete pročitati ovdje.

ADAC potrošački test sastoji se od 3 glavne kategorije u kojima se testira autosjedalica: sigurnost, koja čini 50% ukupnog rezultata, rukovanje (40%) i ergonomija (10%). Ako ste zainteresirani, možete pročitati više o strukturi testa ovdje.

Zašto roditelji vole BeSafe iZi Go Modular X2 i-Size

AGR certifikat

Nezavisni stručnjaci iz Aktion Gesunder Rücken (AGR) naš su BeSafe Go Modular X2 i-Size klasificirali kao proizvod dobar za leđa. Više o AGR certifikatu pročitajte ovdje.

Dynamic Force Absorber™

Ugrađena zaštita od bočnog sudara u naslonu za glavu, izrađena od posebnih materijala i različitih fleksibilnih zona koje u slučaju bočnog sudara optimalnije apsorbiraju sile. Pročitajte sve o tome ovdje.

Putni sustav

Kompatibilna s adapterima za kolica većine vodećih marki kolica.

Krov za zaštitu od sunca

S UPF 50+ za zaštitu od vjetra i sunca.

Magnetic Belt Assistants™

Drži pojaseve kako biste olakšali ulazak i izlazak iz sjedalice.

 

Pročitajte više o BeSafe iZi Go Modular X2 i-Size.

Odgovori