Svi roditelji poznaju borbu: Kad dijete koje spava pokušavate izvaditi iz autosjedalice, ono se najčešće probudi. Rješenje koje ste svi tražili je novi proizvod BeSafe iZi Transfer.

 

 

BeSafe s ponosom predstavlja pravu revoluciju u industriji autosjedalica: iZi Transfer – proizvod za prijenos beba koji se može koristiti u autosjedalicama. Prilikom premještanja djeteta koje spava, od automobila do kuće (ili obrnuto), iZi Transfer postupak čini sigurnim, glatkim i jednostavnim.

 

Prirodan položaj spavanja

Za BeSafe tim za razvoj proizvoda, iZi Transfer bio je trud ljubavi. Naporno su radili na pronalaženju rješenja za prijenos beba od automobila do kuće, bez buđenja djeteta. Odgovor je iZi Transfer.

Razvijen u uskoj suradnji s fizioterapeutima i roditeljima, iZi Transfer oponaša prirodan položaj djetetove glave, vrata, leđa, stražnjice i bedara. Dodatnu podršku osiguravaju dodatni jastučići u predjelu glave. Rezultat? Proizvod za prijenos djeteta s položajem za spavanje, tako siguran i udoban da će beba nesmetano spavati prilikom stavljanja ili vađenja iz autosjedalice.

Meke, fleksibilne ručke osiguravaju udobno nošenje djeteta.

 

Urbani san

iZi Transfer je također vrlo praktično rješenje za urbane roditelje. Uz tako lagan i učinkovit transferni proizvod, uspinjanje stepenicama u svoj stan nikada nije bilo lakše. A cijeli taj put dijete može prespavati. Također: iZi Transfer se lako može pohraniti, pri čemu ne zauzima puno prostora.

 

Sigurnost na prvom mjestu

 Svi BeSafe proizvodi odnose se na sigurnost, udobnost i praktičnost. iZi Transfer nije ništa drugačiji. Naravno, testiran je u sudaru kako bi se osiguralo da li je 100% sigurno koristiti ga u autosjedalici, a sigurnost procjenjuje TÜV, globalni lider u nezavisnim inspekcijskim službama.

 

Kvaliteta i održivost

 Vanjski materijali proizvoda iZi Transfer sastoje se od 45% TENCEL™ materijala. TENCEL™ je među ostalim poznat po poboljšanoj prozračnosti, izuzetnoj snazi, učinkovitoj apsorpciji vlage i nježnosti prema koži. TENCEL™ je također dio prirodnog ciklusa s kompostiranim i biorazgradivim vlaknima.

 

Kako radi?

  1. Stavite bebu u iZi Transfer
  2. Zakopčajte sigurnosni pojas
  3. Spremni ste za polazak

 

Odgovori