Čista petica ide novoj iZi Flex Fix autosjedalici!

Naša nova iZi Flex Fix i-Size autosjedalica dobila je novu, 4. recenziju od obitelji Ferić!

O #besafeobitelj-i Ferić koja je isprobala novi iZi Flex Fix i-Size

Mi smo obitelj Ferić iz Zagreba.

Imamo troje djece, cure od 10 i 6 godina, i dečko 3 godine.

Dolaskom petog člana u našu obitelj, morali smo promijeniti auto kako bi se svo troje djece moglo voziti sigurno, na stražnjoj klupi.

Srednja curka se vozila u nasljeđenoj autosjedalici kojoj je istekao rok, pa smo morali kupiti novu, u kojoj će se za koju godinu i braco moći voziti.

O BeSafe iZi Flex Fix i-Size autosjedalici

Ono što nam se svidjelo je da ima isofix, tako da se autosjedalica ne treba vezivati kada dijete nije u njoj.

A ono što nas je oduševilo, je što nema utore sa strane kroz koje ide bedreni dio pojasa, nego dodatni pojas s kopčom između nogu, koji se pokazao kao odlična stvar za prijelaz iz autosjedalice sa pojasevima u 5 točaka.

Kad dijete zaspe, vrlo često se znalo dogoditi da guza sklizne prema naprijed, pa mu bedreni dio pojasa dođe preko trbuha, što može biti jako opasno prilikom sudara.

Prilikom isprobavanja, pomislila sam da će kopčanje između nogu curki biti problem, ali ona je sama proučila sistem i zakopčala se iz prve bez greške!

Budući da često vozimo i drugu djecu, sviđa mi se što se visina uzglavlja brzo i lako može regulirati okretanjem ručkice koja je bočno postavljena što je puno jednostavnije nego kad je ona pozicionirana na vrhu autosjedalice. Autosjedalica je lagana, jednostavno se postavlja u auto i jako je udobna. 

S naše strane, čista petica!