S novom iZi Flex FIX i-Size autosjedalicom osjećam da su moja djeca sigurna

#besafeobitelj Koleva povjerila je sigurnost svoje djece našoj iZi Flex FIX

O obitelji Koleva

Moja obitelj sastoji se od tri člana, moje dvoje djece Lore i Viktor koji imaju 5 i 7 godina i oboje imaju 25 kilograma. Dugi niz godina vjerni smo BeSafe autosjedalicama pa smo odlučili isprobati i najnoviju – iZi Flex FIX autosjedalicu. Vozim Kiu Sportage i često sam na putu zato mi trebaju autosjedalice kojima mogu vjerovati.

O BeSafe iZi Flex Fix i-Size autosjedalici

Ukratko, s novom iZi Flex FIX i-Size autosjedalicom osjećam da su moja djeca sigurna, a da im je u isto vrijeme udobno kad se voze u njoj.

Lako se postavlja u automobil, a zeleno svjetlo daje upozorenje je li autosjedalica u pravom položaju  – što je dodatan sigurnosni mehanizam roditeljima.

Ova autosjedalica lako se može premjestiti unutra ili van zbog ISOfix baze, ali i integrirane ručke na vrhu same autosjedalice.

Djeca su također zadovoljna jer im je udobna, a u isto vrijeme imaju dobru preglednost automobila. Zgodna je za duža putovanja jer su vrat i glava poduprijeti samom autosjedalicom.

Meni se sviđa i dizajn autosjedalice jer je minimalistički, dolazi u stvarno lijepim bojama i od dobrog je materijala (u slučaju mrlja se može prati, a svi znamo da je to roditeljima jako važno).

Pad+  tj. jastučić za pojas dolazi s autosjedalicom što daje dodatnu udobnost, a uračunato je u cijenu, jedino što nekad “šeta” gore dolje. Također, pojas oko kukova dolazi s magnetom za dodatnu sigurnost, ali je u isto vrijeme i zabavan za djecu.

S funkcionalne strane, odlično je što su uputstva integrirana u samu autosjedalicu tako da se uvijek možemo vratiti njima ako nešto ne znamo ili trebamo provjeriti.

Jedini nedostatak ove autosjedalice je što uz još dvije autosjedalice ne stane u isti red u automobilu, međutim nama to ni ne treba pa nije veliki problem, isto vrijedi i kad jedna osoba želi sjesti između autosjedalica tada se mora maknuti ISOfix. Još jedna stvar, koja se može riješiti dodacima i to preporučam roditeljima, da zaštite sjedala od prljanja i od pretjeranog utiskivanja autosjedalice u kožu.

Djeca ne mogu sama naginjati autosjedalicu što je ponekad nezgodno roditelju u vožnji, ali s druge strane je i sigurnije. Također, voljela bih kad bi postojala mogućnost držača za bocu.

Sve u svemu, osjećam se sigurno voziti djecu u ovoj autosjedalici posebno jer znam da je njima u isto vrijeme i udobna.

Pogledajte galeriju fotografija!