Odlučili smo isprobati novu iZi Flex FIX autosjedalicu i nismo požalili!

#besafeobitelj Lončarić vjerni je korisnik BeSafe autosjedalica stoga su odlučili isprobati i novu iZi Flex Fix i-Size autosjedalicu

O obitelji Lončarić

Mi smo četveročlana obitelj koju čine mama, tata, kći od 4 (18kg) i sin od 6 godina (24kg). Naše BeSafe putovanje počinje s prvim djetetom, prije 6 godina, i od tada smo vjerni kupci i korisnici njihovih autosjedalica. Trenutno se vozimo prostranom Škodom Superb i gradskim Volvom C30 u koje bez problema stanu obje, a i prijašnje sjedalice. Kao i prije, kad bi stariji brat prerastao koju sjedalicu, a mlađa sestra je naslijedila, bez razmišljanja bismo potražili novu iz palete proizvoda i pronašli onu koja nas zadovoljava, počevši od Izi Go, preko Izi Combi i Izi Up.

Kada je kći prerasla Izi Combi, javila se potreba za još jednom sjedalicom s kojom će rasti do svoje 12 godine. Tada su nas iz Mikroedre uputili na novu sjedalicu koja samo što nije predstavljena u Hrvatskoj, a koja zadovoljava još više kriterija i traje do visine dijeteta od 150 cm. Bez previše razmišljanja i kalkuliranja, a prezadovoljni prethodnim iskustvima, odlučili smo se isprobati novu Izi Flex. Naravno, kao ni prije, nismo požalili svojom odlukom, kao ni naš sin koji se sada zadovoljno i ponosno svakodnevno vozi i putuje na kraće i duže rute (uz početno negodovanje njegove sestre koja bi htjela istu ).

O BeSafe iZi Flex Fix i-Size autosjedalici

Kao i kod Izi Up, jednostavnost postavljanja i samostalnog korištenja od strane djeteta velika je prednost, a kvaliteta materijala provjereno omogućuje dugoročno korištenje, premještanje sjedalice iz jednog u drugi auto, pranje navlaka i same plastike. Još je jedna od prednosti jednostavno namještanje visine i postavljanje različitog nagiba, što dijete može napraviti samo sjedeći u sjedalici. Zahvaljujući udobnosti i ergonomičnosti sjedalice, djeca nam još od prvih dana bez problema provode vrijeme na putovanjima uživajući u vožnji u jednom od auta.

Svoje iskustvo sam prenijela i sestri koja je jednako zadovoljna proizvodima i svesrdno preporučujemo autosjedalice svima koji žele kvalitetu i jednostavnost korištenja, a prije svega sigurnost za svoje mališane.

Pogledajte galeriju fotografija!