Sa svakim prijeđenim kilometrom sve smo zadovoljniji ovom autosjedalicom!

Još jedna #besafeobitelj isprobala je BeSafe našu iZi Flex Fix i-Size autosjedalicu za stariju djecu od 4 do 12 godina

O obitelji Uremović

Moj sin Marko i ja tvorimo jednu malenu obitelj, Marko je moje jedino dijete i ima 4 godine, visinom od 121 cm i težinom od 20 kilograma malo je krupniji za svoju dob. Posjedujemo automobil Hyundai i30, a volimo putovanja, izlete i šetnje, tako da rijetko koji vikend provedemo kod kuće. 

O BeSafe iZi Flex Fix i-Size autosjedalici

Kad nam je došla BeSafe iZi Flex autosjedalica bila sam u svakom pogledu ugodno iznenadjena, kako do sada nismo koristili autosjedalicu BeSafe marke moram priznati da sam oduševljena kvalitetom same sjedalice, materijalom i zelenom bojom.

Ipak kao najveću prednost sjedalice navodim jednostavnost instalacije sa minimalnim rizikom pogrešnog namještanja, te to kako paše u naš automobil da se niti malo ne pomjera u nijednom smjeru.

U periodu od dolaska sjedalice do pisanja recenzije smo napravili oko 7000 kilometara i svakim kilometrom smo sve zadovoljniji. Posebno zbog toga što Marko uvijek ponavlja kako mu je jako udobna i čim otključam automobil odmah sjeda u nju i veže se. Čak mu više nisu problem ni duga putovanja tako da smo put od 300 km bez problema prešli bez stajanja da odmori.

Kako sam već spomenula, jako mi se je svidjela jednostavnost postavljanja sjedalice u automobil putem isofix sustava i indikator dobro postavljene sjedalice, te samim time se mogućnost pogrešnog postavljanja svodi na minimum. Sama sjedalica je toliko praktična da se Marko sam poveže čim uđe u automobil, te odveže pri izlasku. 

U svakom slučaju bi preporučila BeSafe iZi Flex sjedalicu svim roditeljima koji provode puno vremena u automobilu i kojima je sigurnost njihovog djeteta na prvom mjestu, bilo na kratkim relacijama, ili na dužim putovanjima jer je sjedalica vrlo udobna za djecu, a jednostavna za instalaciju i korištenje.

Ukratko, BeSafe iZi Flex autosjedalica je premašila sva očekivanja mene kao roditelja i mog sina kao korisnika autosjedalice.