Isprobali smo čak 7 autosjedalica, a sin nam je oduševljen iZi Flex Fix-om

#besafeobitelj Šilipetar sigurnost svojih najdražih ne prepušta slučaju – nova iZi Flex Fix i-Size autosjedalica njima je čak 7. autosjedalica po redu. Što o njoj misle pročitajte u nastavku.

O obitelji Šilipetar

Mi smo obitelj koja je često u automobilu, godišnje zajedno napravimo cca 25.000 km. Trebala bih napomenuti da smo pravi freakovi po pitanju sigurnosti djece u prometu i korištenju autosjedalica. Pogotovo se zalažemo za što dužu vožnju djece u smjeru obrnutom od smjera vožnje koja je neusporedivo sigurnija od vožnje unaprijed.

Imamo 2 auta, a dečki se povremeno voze i u autu od bake i djeda i BeSafe iZi Flex nam je 7. sjedalica. U sva 3 auta se mlađi sin vozi unazad i vozit će se tako dok visinom ne preraste te sjedalice. Fanovi smo Britax Römer i BeSafe sjedalica, tako da od BeSafe već imamo Combi X3 isofix. BeSafe, osim sigurnosti, karakteriziraju i vrlo udobne sjedalice.

O BeSafe iZi Flex Fix i-Size autosjedalici

Kod BeSafe sjedalice nam se, u usporedbi s drugom sjedalicom koju Sebastian koristi, posebno sviđa mogućnost micanja bočnih zaštita zbog čega u 2. redu našeg Grand Scenica bez problema možemo smjestiti 3 sjedalice ili 3 putnika u srednji red. Također super je i mogućnost stavljanja u položaj za spavanje što djeca mogu samostalno napraviti.

Instalacija sjedalice je zahvaljujući isofixu intuitivna, bez potrebe za proučavanjem detaljnih uputstva, tako da se sjedalica očekivano lagano postavlja u automobil i premješta iz jednog u drugi auto.

Sebastian je sjedalicom oduševljen, tako da postoji dobra šansa da se odlučimo za još jednu BeSafe iZi Flex kada i mlađi sin bude spreman za vožnju unaprijed.

Pogledajte galeriju fotografija!