Moderna, čvrsta i sigurna – nova BeSafe autosjedalica

#besafeobitelj

Naša kolegica Marina i njena obitelj već su nam poslali 1. recenziju nove BeSafe iZi Flex Fix i-Size autosjedalice

O Marininoj obitelji

U mojoj obitelji je nas četvero, moje djevojčice su starosti 4 i 6 godina. Već otprije smo upoznati s BeSafe autosjedalicama jer radim za BeSafe u Hrvatskoj i sada smo se odlučili probati i najnoviju iZi Flex Fix i-Size autosjedalicu. Moja Eleni, kojoj je i namijenjena ova autosjedalica, ima 15 kg i visine je 105 cm te ima 4 godine. Do sada se vozila u sjedalici BeSafe iZi Comfort ISOfix koja se vidi na prvim slikama.

Automobil koji vozimo je Renault Grand Scenic.

Često putujemo izvan grada, a svakodnevno se vozimo na ruti kuća-vrtić-trening

O BeSafe iZi Flex Fix i-Size autosjedalici

Jako sam zadovoljna autosjedalicom. Vrlo je jednostavna za postaviti tako da mislim da će svaki roditelj moći to napraviti bez ičije pomoći. Sviđa mi se što nema “rogova” na autosjedalici tj. nema naslona za ruke koji bi smetali djetetu da se pravilno zaveže.

Najveća prednost koju ova iZi Flex Fix i-Size autosjedalica ima je to što je moderna, čvrsta i sigurna te udobna za dijete.

Dodatna međunožna kopča i jastučić na pojasu pružaju dodatnu sigurnost i olakšavaju prelazak iz sjedalice s pojasevima na 5 točaka u sjedalicu u kojoj se za vezanje koristi pojas automobila.

Autosjedalica mi se čini jako kvalitetnom i mislim da ćemo ju moći dugo koristiti posebno jer je namijenjena za djecu do 12 godina.

Sjedalicu smo tek počeli koristiti tako da nismo još isprobali spavanje u sjedalici, ali za sada izgleda da će jastučić ispod brade puno doprinjeti njenoj udobnosti. Drago mi je što ću kroz vlastito korištenje vrlo dobro upoznati autosjedalicu BeSafe iZi Flex Fix i tako moći infiormirati roditelje temeljem vlastitog iskustva.

Mom djetetu je super, mislim da fotke sve govore. 😉

Autosjedalica je jako praktična i lagano se postavlja.

Mali savjet roditeljima: uputite dijete na koji se način kopča između nogica otvara/zatvara jer na prvi pogled izgleda malo teže, ali kad se usvoji način sve je puno lakše. Naravno, manju djecu uvijek trebaju vezati roditelji.

Pogledajte fotografije koje nam je poslala Marina!

Pročitaj još recenzija!