Autosjedalica koju mogu montirati i mame i tate

Još jedna #besafeobitelj obožava svoju novu autosjedalicu!

O obitelji Semren

Naša obitelj ima četiri člana. Djeca su starosti 3,5 godine i 10 mjeseci. Odabrali smo iZi Flex Fix i-Size autosjedalicu jer je stariji sin visok 114 cm i 19 kg. Vozimo Ford Focus, a interes su nam šetnje, putovanja, vožnja biciklom

O BeSafe iZi Flex Fix i-Size autosjedalici

Novom BeSafe autosjedalicom smo izuzetno zadovoljni. Ispunila je sva naša očekivanja.

Teško nam je izdvojiti najveću prednost autosjedalice. Radije bismo istaknuli nekoliko njih, a pritom jednako važnih. To su prije svega SIP+ sustav dodatne bočne zaštite, jer nam je sigurnost naše djeca iznad svega.  Jednako tako bismo istaknuli i mogućnost nagiba koju pruža nova autosjedalica. Često putujemo, a naša djeca su jedna od onih koji odmah utonu u san.

Naš Pavle je oduševljen novom autosjedalicom. Po prvi puta veže pojas, kao i njegov tata, što znači da je on sada veliki dječak. Tu je i jastučić Pad+ za dodatnu zaštitu brade i prsa, koju je odlično prihvatio. Kako on kaže: «jastučić koji je nježan i zbog kojeg ga pojas ne žulja…» 

Autosjedalica je svakako za preporuku svim roditeljima, što zbog njene sigurnosti, što zbog praktičnosti iste.  Transportne ručke uvelike olakšavaju nošenje same sjedalice kao i njeno prebacivanje iz jednog automobila u drugi. Autosjedalica se zaista jednostavno postavlja u automobilu, upravo zahvaljujući ISOfix ručicama.Tako da se i mame mogu slobodno upustiti u tu avanturu. 

Pogledajte galeriju fotografija koje nam je poslala obitelj Semren!