Naš iZi Flex FIX i-Size još jednom je dokazao svoju vrijednost osvojivši srebro u kategoriji “Najbolji proizvod za putovanje” na Junior Design Awards 2021.

BeSafe iZi Flex FIX i-Size je prva autosjedalica namijenjena djeci od 100 do 150 cm, odnosno od 4. do 12. godine života koja je sukladna najnovijim standardima sigurnosti.

Ovaj booster s naslonom spaja izvrsne sigurnosne značajke, visoke standarde udobnosti i brojne praktične značajke u dizajnu koji omogućuje da do 3 sjedalice, odnosno 3 osobe sjede u stražnjem dijelu automobila. 

 

Sigurnost na prvom mjestu

Sigurnost je i oduvijek  bila glavni prioritet BeSafea. Za nas sigurnost ne znači samo postizanje dobrog rezultata na crash testovima, već i u stvarnim životnim situacijama kako bi osigurali da su naše autosjedalice najbolje kada je to zaista najpotrebnije. 

U BeSafe-u smo prije mnogo godina prepoznali važnost zaštite od bočnih udara, zbog čega smo razvili dodatnu zaštitu od bočnih udara SIP+ koja je uključena u iZi Flex FIX i-Size i nekoliko drugih BeSafe autosjedalica. Dodatna SIP+ zaštita može se ukloniti (i bez nje autosjedalica je odobrena prema najnovijoj regulativi) kako bi se postavile 3 autosjedalice u jedan red u automobilu. Sjedalica nema nepotrebne rogove za navođenje pojasa čime se smanjuje mogućnost pogrešne upotrebe i povećava sigurnost, a ima potpuno novu međunožnu kopču koja pomaže u održavanju bedrenog pojasa u ispravnom položaju na kukovima djeteta. 

Uz sigurnost, jednako nam je važna i udobnost djeteta, tako da naš iZi Flex FIX i-Size ima naslon za glavu u obliku slova V koji prati rast djeteta  i ima mogućnost naginjanja u položaj za spavanje. 

Hvala vam na povjerenju!

Nagradu vidimo kao dokaz razvoja naših proizvoda u pravom smjeru – s naglaskom na sigurnost, prilagođenost potrošačima, situacije u stvarnom životu, iskustva i obitelji. Nastavit ćemo dalje razvijati naše proizvode i pružiti vam najsigurnije dječje autosjedalice koje vam olakšavaju  svakodnevni život. Neka vaši najdraži putuju sigurno uz neizostavan iZi Flex FIX i-Size kojeg možete pronaći ovdje.

Odgovori