Vjerni korisnici BeSafe-a potvrdili su kvalitetu nove autosjedalice

#besafeobitelj

Nakon malog predaha od recenzija za vrijeme uskršnjih praznika, donosimo Vam novu recenziju obitelji Antolaš!

O obitelji Antolaš

Obitelj ima 4 člana, od kojih su dvoje djece. Sin Borna ima 5 godina, visine je 110 cm i ima 20 kilograma.

Obitelj koristi automobil Volkswagen Jetta, a u slobodno vrijeme vole šetnje, putovanja, trčanje, plivanje, nogomet.

Recenzija autosjedalice:

Mi smo vjerni BeSafe korisnici (dosad smo koristili autosjedalicu iZi Combi X3) i drago nam je da smo među prvima dobili priliku isprobati najnoviju BeSafe autosjedalicu iZi Flex fix i-Size.

Prezadovoljni smo s izgledom i dizajnom autosjedalice, kao i s kolekcijom boja, koje će svakako zadovoljiti svakog kupca.

Autosjedalica nije masivna, što je jako dobro, jer ne zauzima puno mjesta u autu, ali je vrlo čvrsta i sigurna za dijete.

Vrlo je lagana i samim time vrlo praktična za korištenje i postavljanje. Udobna je, ima odličan naslon za glavu, te mogućnost nagiba, što je jako dobro u slučaju spavanja na dužim putovanjima.

Borna je bio oduševljen novom autosjedalicom i sa velikim interesom tati pomogao postaviti autosjedalicu u auto da ju što prije može isprobati.

Postavljanje autosjedalice je bilo vrlo brzo gotovo, zahvaljujući isofix ručicama, te ju može postaviti svaki roditelj bez ičije pomoći.

Definitivno ju preporučamo svima, jako je kvalitetna, vrlo je lagana, brzo se postavlja, udobna je, jednostavno je kopčanje pojasom uz dodatnu međunožnu kopču kao dodatnu sigurnost, te odličan jastučić “Pad+” za zaštitu brade i prsa.

Pozdrav od prezadovoljne #besafeobitelji Antolaš!!!

 

 

Pročitajte još recenzija!