Naša nova autosjedalica BeSafe iZi Flex Fix i-Size osvojila je prestižnu nagradu Innovation Award na sajmu Kind + Jugend 2017.

S velikim ponosom i veseljem objavljujemo da je nova autosjedalica BeSafe iZi Flex Fix i-Size osvojila ovu renomiranu nagradu u rujnu 2017. u kategoriji “Svijet djece na putovanju”.

Ta nagrada za izvrsnost u razvoju proizvoda, dodjeljuje se na sajmu Kind + Jugend kao priznanje za izrazitu posvećenost na području proizvodnje dječje opreme i povezanih kreativnih inovacija.

BeSafe iZi Flex Fix i-Size

Booster sjedalica s visokim naslonom za djecu visine od 100 do 150 cm, u dobi od 4 do 12 godina. Odobrena je u skladu s novom UN-ovom regulativom o dječjim autosjedalicama (UN R129-02) koja je donesena u lipnju 2017. godine.

Sigurnost, udobnost i prostor

Ova visoka booster sjedalica predstavlja kombinaciju izvrsnih sigurnosnih karakteristika, visokih standarda udobnosti i mnogih praktičnih rješenja. Dizajn iZi Flex Fix i-Size autosjedalice omogućava smještanje do 3 osobe bilo koje dobi na stražnjem sjedalu, a njeno postavljanje je brzo i jednostavno.

Hvala Vam!

Ovo veliko postignuće nam je dokaz da svoje proizvode razvijamo u pravom smjeru – s fokusom na sigurnost, jednostavnost uporabe, situacije i iskustva iz stvarnog živote i roditelje.

Nastavit ćemo uvoditi inovacije u svoje proizvode kako bismo Vam pružili najsigurnije autosjedalice za djecu koje se lako koriste svaki dan.

Ako Vas zanima recenzija nove BeSafe iZi Flex Fix i-Size autosjedalice, možete ju pročitati ovdje!

Odgovori