Naša stručnost o sigurnosti, udobnosti i ergonomiji u mobilnosti s djecom dolazi još jednom do izražaja sada kada s ponosom predstavljamo našu prvu nosiljku za novorođenčad skrojenu baš po njihovoj i vašoj mjeri! BeSafe Newborn Haven je dugo iščekivani dodatak našoj BeSafe obitelji i savršena je nosiljka za korištenje tijekom prve godine djeteta te nadopunjuje našu cjelokupnu ponudu nosiljki.

Zašto je korisna nosiljka za novorođenče?

Tijekom prvih mjeseci, bebe imaju specifične potrebe. Rastu i razvijaju se, stoga je važno imati nosiljku koja ih na tom putu prati i pravilno podržava. Kao roditelj, možete biti sigurni da ćete vi i vaša beba imati potrebnu potporu i udobnost za vrijeme nošenja. I nemojmo zaboraviti osjećaj bliskosti. Jedna od najvažnijih stvari za dijete tijekom prve godine života je povezanost s roditeljem. Korištenje nosiljke za novorođenče savršeno je za držanje bebe blizu sebe, dok u isto vrijeme imate slobodne ruke za obavljanje različitih aktivnosti.

Što BeSafe Newborn Haven čini pravim izborom za bebu i roditelja?

Svi detalji posebno su izrađeni kako bi zadovoljili sve potrebe novorođenčeta i umirili naše najmlađe kada im je to najviše potrebno. Također, u prvoj godini života koja je vrlo važna za bebin razvoj, ne želite dovoditi u pitanje ergonomiju. Uz Newborn Haven možete biti sigurni da vaša beba dobiva optimalnu podršku koja prati bebin rast i razvoj. Kako biste pružili najudobnije iskustvo nošenja vama i bebi, tijekom razvoja radili smo sa stručnjacima i obiteljima. Nosiljka je izrađena od super mekanih materijala, pruža osjećaj sigurnosti i podrške te ima brojne značajke koje omogućuju provođenje lijepog i udobnog vremena sa Vašim mališanom.

Dio roditelja plaši pomisao korištenja nosiljke i njeno potencijalno krivo namještanje. Uz Newborn Haven to više nije problem jer je iznimno intuitivna i jednostavna za korištenje. U BeSafeu brinemo o budućnosti. Upravo zbog toga, dizajnirali smo nosiljku za bebe od ekološki prihvatljivih i izdržljivih materijala kako bismo bili sigurni da činimo sve što možemo u svrhu očuvanja okoliša i planeta.

Odgovori