Lukin izraz lica sve je rekao o novoj autosjedalici iz BeSafe obitelji

Stigla nam je i 5. recenzija nove iZi Flex Fix i-Size autosjedalice

#besafeobitelj isprobala je iZi Flex Fix i-Size autosjedalicu

O obitelji Bosanac-Varga

Obitelj broji četiri člana od kojih su dvoje djece.

 Luka (7) je visine 132 cm i 32 kg,a Teo (4): 103 cm i 16 kg. 

Tip automobila koji obitelj koristi je Renault Megane Grandtour

Interesi: izleti u prirodu, kazalište, kupanje u toplicama, muzeji.

O BeSafe iZi Flex Fix i-Size autosjedalici

Sjedalicom smo jako zadovoljni. Puno je dublja od one koju smo imali prije i osjećam da mi je dijete sigurnije u njoj. Jako mu je udobna što se vidi na slici gdje je skoro zaspao u vožnji (inače nije dijete koje spava u autu). I konačno mu glava ne visi okolo posvuda nego je zaštićena unutar naslona.

Najveća prednost je visina njezinog naslona i udobnost. Dijete će mi se moći voziti do 150 cm visine u sjedalici s naslonom što je velika sigurnosna prednost.

Luka je znao da će dobiti novu sjedalicu, ali mu nismo htjeli reći kada. Otišli smo namjerno po nju u skladište, nismo čekali da dođe dostavom. Montirali smo ju u auto i otišli po njega u školu.

Taj izraz lica kad je prvi put sjeo u nju smo uspjeli uloviti kamerom. Oduševljen! Vrlo brzo je svladao samostalno vezivanje koje je nešto drugačije nego do sada.

Definitivno bi ju preporučili drugim roditeljima. Jako je jednostavna, praktična za korištenje. Odmah na prvi pogled ulijeva osjećaj sigurnosti.

Isprobao ju je i mlađi brat te mogu reći da je i vrlo praktična kada treba mijenjati visinu naslona. (slika u prilogu)

Sjela je u auto vrlo jednostavno i lagano. Njezino postavljanje i skidanje je ubrzo i sam Luka svladao te smo ju selili i u bakin auto. Također smo isprobali i mogućnost skidanja bočne strane kada smo vozili prijatelja na rođendan. Odlična stvar. (slika u prilogu)

Sjedalica je udobna, kvalitetna, jednostavna za korištenje. Ima puno mogućnosti za podizanje naslona i dijete je u njoj puno sigurnije nego u ostalim sjedalicama trenutno na tržištu.