Sretni smo što sa vama možemo podijeliti da je naša BeSafe Stretch B dobitnik nagrade Baby Innovation Green Award 2023!

Nagrade Baby Innovation Awards svake godine održava komisija u Nizozemskoj. Njihova misija je pronaći i prepoznati najbolje inovativne proizvode na tržištu dječjih proizvoda.

“To je posebna autosjedalica koja se korisiti u suprotnom smjeru sve do 7. godine. Jedinstveno je što ju možete koristiti i od rođenja u kombinaciji s umetkom za novorođenče. Dakle, jedna kupnja pokriva 7 godina korištenja, što znači da kvalitetnu autosjedalicu morate kupiti samo jednom. Postavljanje pomoću pojasa je izvrsna značajka jer omogućava instalaciju u automobile bez ISOfix priključaka. Upotrebom izdržljivih materijala kao što je aluminij, životni vijek sjedalice se produljuje sa 7 na 15 godina. Također, izrađena je na modularni način, stoga se dijelovi mogu lako zamijeniti.” – rekao je žiri prilikom proglašenja Stretch B pobjednikom.

 

 

Stretch – nagrađivani bestseller

Stretch je lansiran 2022. te je ubrzo nakon toga postao pobjednikom brojnih testiranja i omiljen među roditeljima diljem svijeta. Nakon uspjeha, odlučili smo osmiliti “B”-verziju koja se može koristiti od rođenja (obični Stretch može se koristiti od otprilike 6 mjeseci) do 7 godina.

Stretch je osvojio “Best in test 2022” u Švedskoj i Norveškoj, a također se jako dobro pokazao u kategoriji sigurnosti na ADAC jesenskom testu 2022. Ponosni smo što smo dodali nagradu Baby Innovation Green na popis, odajući priznanje našem radu za zeleniju budućnost .

Štitimo našu djecu i njihov planet

S našom autosjedalicom Stretch B, roditeljima dajemo mogućnost odabira održivog proizvoda koji ne dovodi u pitanje sigurnost i kvalitetu. Uz Stretch B, potrebna vam je samo jedna autosjedalica od prve vožnje automobila do prve godine škole. Djeca su cijelo vrijeme okrenuta u smjeru suprotnom od smjera vožnje, što vožnju čini 5x sigurnijom.

Upotrebom dugotrajnih materijala i lakšom izmjenom dijelova, produljili smo životni vijek autosjedalice na 15 godina. Radi korištenje izdrživih materijala kao što je aluminij i promjenom ranjivijeg EPS sa čvrstim EPP-om je razlog zašto je vijek trajanja Stretch B sjedalice produžen. Osim toga, uspjeli smo uvelike olakšati izmjenu dijelova tako da po potrebi možemo popraviti ili osvježiti sjedalo nakon dugogodišnjeg korištenja što omogućuje da Stretch B sjedalica bude sigurna tijekom cijelog vremena korištenja.

 

Odgovori