Kao roditelj, znate koliko lako se djeca zaprljaju. Kad padne kiša ili snijeg, čini se da vaša djeca (i sve što nose na sebi) postaju magneti za blato. Kako bismo vam pomogli da barem zaštitite svoj automobil od njihovog nereda, donosimo vam nekoliko jednostavnih savjeta.

Prekrijte ih!

Tijekom kišnih i snježnih mjeseci vaše autosjedalice trpe još više “udaraca” nego inače. Djeca stavljaju ruke, noge (a ponekad i usta) na SVE. Ne možete ih uvijek očistiti prije nego uđete u automobil, pa je najjednostavnije rješenje zaštititi sjedala s odvojivim i perivim navlakama. Uostalom, uvijek je jednostavnije očistiti navlaku nego cijelo sjedalo. BeSafe zaštita za sjedalo automobila idealan je izbor jer se može koristiti za sve autosjedalice te se jednostavno postavlja oko naslona za glavu.

Zaštitite unutrašnjost automobila

Najbolji način da zaštitite unutrašnjost svog automobila od blatnih cipelica jest da koristite zaštitu za sjedalo automobila. BeSafe zaštita za tablet i sjedalo izvrstan je dodatak za vaš automobil jer se može koristiti za sve autosjedalice, one okrenute u suprotnom smjeru od smjera vožnje i one okrenute u smjeru vožnje. Zaštita također štiti tablet od prljavštine jer ima izuzetno čvrst i vodootporan džep, koji i dalje omogućuje korištenje zaslona osjetljivog na dodir. 

Najbolji savjeti za uredan obiteljski automobil

Mrlje i nered su neizbježni – to je jednostavno dio života s djecom! Ako slijedite neke od ovih savjeta, moći ćete dulje uživati u urednom automobilu:

  • uvijek držite jednokratne vrećice za smeće u automobilu i naučite stariju djecu da počiste za sobom na kraju svakog putovanja
  •  vlažne maramice  idealne su za brisanje ljepljivih ručica i čišćenje manjeg nereda u automobilu
  • uzmite rezervnu odjeću – kada imate djecu, rezervna odjeća u autu nikad nije loša ideja!
  • kvalitetni tepisi koje možete izvaditi, očistiti i usisati osigurat će da je pod automobila maksimalno zaštićen od blata i nereda
  • držite rezervne ručnike u automobilu, za sušenje djece ili za čišćenje većeg nereda

Sigurnost na prvom mjestu – skinite zimske jakne u autu!

Dok su BeSafe proizvodi opremljeni s navlakama kako bi ih zaštitila od prljavštine, vaše dijete ne treba dodatne slojeve u automobilu! Zapravo, nošenje zimske jakne u automobilu može biti iznimno opasno. Koriste im dok su vani na hladnom, ali debela jakna sprječava da pojaseve sjedalice zategnete dovoljno blizu njihovog gornjeg dijela tijela. Pročitajte više o tome zašto je opasno nositi zimske jakne u sjedalici i kako djecu utopliti u autu. Želimo vam puno obiteljske zabave, u zatvorenom i otvorenom tijekom ovog blatnog razdoblja. I ne zaboravite, prljavština će se isprati, ali njihova radosna sjećanja na igru trajati će cijeli život!

  

Odgovori