3D mreža

Do 8 puta veći protok zraka s novom BeSafe 3D Mesh mrežastom tkaninom.

Sigurnost kao i udobnost su u DNK BeSafe-a. Ni jednom djetetu ne bi trebalo biti ništa drugo nego ugodno u autosjedalici, bez obzira radi li se o kratkom ili dugom putovanju.

Za vrijeme toplijih dana svi se možemo osjećati pomalo nelagodno, kao i tijekom dugih putovanja automobilom ili dok provodimo aktivno vrijeme na otvorenom s djecom. Stoga, nećemo biti iznenađeni ako ćete biti pomalo ljubomorni na ono što Peak Mesh nudi Vašem djetetu u odabranim BeSafe autosjedalicama te Haven nosiljci.

Tkanina BeSafe Mesh ima 3D strukturu i slojeve koji omogućavaju cirkulaciju zraka među njima. Na taj se način, dok zrak struji između slojeva, umanjuje toplina i vlaga čime putovanje postaje ugodnije i udobnije.

 

Ovim sustavom BeSafe 3D Mesh mrežasta tkanina nudi do 8 puta veću propusnost zraka na dostupnim autosjedalicama.*

Uz BeSafe 3D Mesh ljetne avanture nikad nisu bile ugodnije

 

Ova je tkanina dostupna u „Peak“ boji , srednje sivom tonu boje koji također ima svoju funkciju: smanjuje apsorpciju topline i ima premium završnu obradu.

Peak Mesh autosjedalice potražite u sljedećim grupama i proizvodima:

  1. Autosjedalice za novorođenče

BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size

iZi Twist B i-Size

  1. Autosjedalice za malu djecu

iZi Modular A X1 i-Size

iZi Twist i-Size

iZi Turn i-Size

  1. Autosjedalice za veću djecu

iZi Flex FIX i-Size

* 3D mrežasta tkanina koja se koristi na autosjedalicama BeSafe pruža do 8 puta veću propusnost zraka od uobičajene tkanine obložene PU pjenom.

Odgovori